Velkommen til KOZMOS

I våre butikker har vi alltid morsomme aktiviteter, kvalitetsvarer og attraktive tilbud. Hos oss skal du finne de beste lekene, spillene og multimediaproduktene. Vi setter vår ære i å ha produktkunnskap om det vi selger, og du er alltid velkommen til å spørre om råd og veiledning. 30 dagers bytterett er en selvfølgelighet her hos oss. Det eneste du må gjøre er å vise frem kvittering og at varen leveres ubrukt tilbake i ubrutt emballasje.

Fortrinnsvis bør varen byttes i samme butikk som varen er kjøpt i, da sortimentet kan variere fra butikk til butikk. Nettsiden presenterer et lite utvalg av alt som finnes hos KOZMOS.

Vi ønsker deg velkommen inn i din KOZMOS butikk for ytterligere informasjon.

Historie

1991

Kjeden ble startet av BRIO AS som et katalogsamarbeid med 101 Norske leketøybutikker.

1993

Butikkene profileres med felles standard og BRIO-logo på fasade skilter.

1996

Katalogsamarbeidet ble formalisert til et kjedekonsept og BRIO Partner konseptet var et faktum. Forbrukerne ble fra dette tidspunkt kjent med BRIObutikken som Norges klart største leketøyskjede.

2004

Dagens BRIO Partner konsept ble lansert.

2007

BRIO Partner kjeden inngår et tettere samarbeid. Utviklingen av nytt konsept ble iverksatt og er pr. i dag under utvikling og testing med et klart mål om å tilfredsstille kundens ønsker og krav til en moderne og spennende leketøyrsbutikk.

2009

Kjedeselskapet skifter navn til Lekehuset Partner. Vårt kjedekonsept er BRIO Partner. Butikkenes totale omsetning var i 2009 på ca. NOK 675 millioner og vi styrket vår posisjon i markedet.

2012

BRIO-kjeden rundet 20 år og man startet et fornyingsprosjekt i butikkene. Ny logo ble implementert, og vi tok i bruk BRIO-figurene for å hjelpe kundene å finne frem i butikkene.

2015
Vi bytter navn fra BRIO til KOZMOS. Samtidig omprofilerer vi butikkene innvendig slik at de blir mer spennende og moderne. I denne forbindelsen styrker vi sortimentet slik at det også dekker ønskene til alle fra 7 år og oppover.

Starte egen leketøybutikk?

KOZMOS er i stadig vekst. Alle våre butikker drives av lokale franchisetakere med stor kompetanse om både leketøy og sitt lokale marked. Ønsker du å starte din egen leketøybutikk er du velkommen til å ta kontakt med

Gro Svendsen
E-post: gro@nordictoyteam.no
Tlf: +47 920 40 579

Morten Venstad
E-post: morten.v@nordictoyteam.no
Tlf: +47 901 68 795

Selv om vi pr. i dag har en meget god markedsdekning i Norge med ca. 56 butikker, så er vårt mål er å være etablert alle steder hvor kundegrunnlaget er stort nok for lønnsom drift av en leketøybutikk.
En KOZMOS butikk kan etableres enten som en ren leketøybutikk eller kombinert med andre bransjer der det er hensiktsmessig. Vi ønsker å vite mer om deg som er interessert i å bli med på laget så send oss gjerne: din CV, hvor du ønsker å etablere deg, om du har tilgang på ledige lokaler, dine mål og evt. andre relevante opplysninger.

Nordic Toy Team AS, Nedre Eikervei 65, 3048 Drammen, Norge
Send oss en e-post
Tlf: +47 32 23 52 50